Jognyilatkozat

Szerzoi jog:

A weboldal szerzői jogi műnek minősül!

A Felhasználó az Üzemeltető vagy a megfelelő harmadik személy előzetes írásbeli engedélye nélkül a Tartalmat sem részben, sem egészben nem másolhatja, nem reprodukálhatja (akár hivatkozások létrehozásával, akár más módszerekkel), nem módosíthatja, nem adhatja vagy veheti bérbe, nem adhatja el, nem készíthet abból származékos műveket, nem töltheti fel, nem továbbíthatja, és nem terjesztheti. Tilos továbbá a Weboldalon található szellemi tulajdont akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Ha külön nem jelezi az Üzemeltető, úgy a Weboldalon látott és olvasott anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, és az Üzemeltető írásos engedélye nélkül felhasználásuk tilos, kivéve, ha a jelen Weboldal Használati Feltételek vagy a Weboldalon található szöveg eltérően nem rendelkezik. A Weboldalon bemutatott képek, fényképek és illusztrációk vagy az Üzemeltető tulajdonában vannak, vagy engedéllyel használja azokat. A képek minden jogosulatlan felhasználása szerzői jogi törvényeket, védjegyeket, személyiségi jogokat, reklámtörvényeket, hírközlési szabályokat és törvényeket sérthet. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az Ön által készített valamennyi másolatnak (ide nem értve a weboldal merevlemezre mentett változatát) tartalmaznia kell a következo szerzoi jogi nyilatkozatot: Copyright Š GREEN DECK Minden jog fenntartva. Elozetes írásbeli jóváhagyás nélkül tilos a weboldal egészének vagy részének, részletének tájékoztatási célon túli (pl. kereskedelmi célú) másolása, többszörözése, újra nyilvánossághoz történo közvetítése, és/vagy a weboldal tartalmának mindenfajta eltorzítása, megcsonkítása, egészben vagy részben történo használata, felhasználása, feldolgozása, értékesítése a GREEN DECK, mint szerzo írásos hozzájárulása nélkül. Elozetes írásbeli jóváhagyás nélkül tilos módosítani a weboldalt (vagy annak bármely részét), vagy belefoglalni azt bármilyen más mube, példálózó felsorolással élve nyomtatott dokumentumba, blogba, saját vagy harmadik fél weboldalába.

Szerzoi jogi jogsértés esetén a GREEN DECK közjegyzoi ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsérto felhasználóra hárítja.

Üzemeltető: Ecolines-Home Kft. 2124 Újlengyel Határ út 12.

 

Minta rendelés

Wpc minta rendelés, tesztelje termékünket otthonában!

minta rendelés

BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR CÍME:

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELŐL!.

BEMTATÓTEREM NYITVATARTÁS :

VASÁRNAP - HÉTFŐ : ZÁRVA
KEDDTŐL - PÉNTEKIG : 9.00 - 17.00
SZOMBATON: 9.00 - 16.00

A honlap tartalma (szöveg és kép egyaránt) szerzői jogi védelem alatt állnak, vagyis tartalmuk NEM MÁSOLHATÓ SZABADON!

Az oldalon található szÖveg illetve képanyag felhasználása tilos és jogi kÖvetkezményeket von maga után!