WPC Teraszburkolat megrendelés

Amennyiben szeretné termékeinket megtekinteni, MINTÁT az alábbi linken tud rendelni: https://www.wpc-teraszburkolatok.hu/minta

Örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek a prémium minőségű WPC teraszburkolatokat, amelyek ideális választásnak bizonyulnak kertje vagy terasza számára. Ha tartós, esztétikus és könnyen karbantartható burkolatot keres, akkor a WPC teraszburkolatok kiváló megoldást nyújtanak. Termékeinket több mint 10 éve forgalmazzuk. A WPC teraszburkolatokhoz kizárólag prémium minőségű anyagokat használunk, amelyek tartósságot és ellenállást biztosítanak az időjárási viszontagságokkal szemben. Így garantáltan hosszú élettartammal és esztétikus megjelenéssel rendelkezik a burkolat.

Biztos lehet benne, hogy a GREEN DECK WPC teraszburkolatunkkal a kertje vagy terasza hosszú távon vonzó és stílusos lesz.

Köszönjük érdeklődését a WPC teraszburkolatok iránt! Örömmel állunk rendelkezésére a minőségi és esztétikus teraszburkolatok megrendelésében. Az alábbi lépések segítségével egyszerűen leadhatja rendelését:

  1. Böngéssze át a különböző termékkategóriákat, például színek, minták, méretek stb. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő burkolatot.

  2. Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel vagy a rendelés folyamatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Kollégáink készséggel segítenek Önnek a választásban és nyújtanak további információkat.

  3. Töltse ki az adatlapot a szállítási és fizetési részletekkel. Ügyeljen arra, hogy helyes és pontos adatokat adjon meg, hogy zavartalanul lebonyolíthassuk a megrendelését.

Megrendelését 24 órán belül visszaigazoljuk Önnek e-mailben.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével küldheti el megrendelését.

Név:

Cím:

Telefonszám:

Mennyiség:

Szin:

Email:

Üzenet

Az "Elküldöm" gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

Házhozszállítás

wpc green deck


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy lehetőségük van wpc teraszburkolatotrendelni tőlünk, és kényelmesen házhozszállíttatni azokat. Ez azt jelenti, hogy nem kell többé azon aggódni, hogyan juttassák el a kiválasztott burkolatokat a kertjébe vagy teraszára, mi gondoskodunk róla, hogy eljussanak Önhöz.

​Kényelem és időmegtakarítás: Nincs szükség arra, hogy Önnek szállítószolgálatot vagy teherautót béreljen, és nekiálljon a bútorok szállításának. Mi intézzük a szállítást, így Önnek csak azt kell tennie, hogy otthonában várja a kerti bútorok érkezését. A szállítás, egyedi ár alapján, a mennyiségtől és távolságtól függő.

​További információért, kérjük hívjon minket a: 06 30 698 9054-es telefonszámon.

WPC BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR CÍME:

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELŐL!.

WPC BEMUTATÓTEREM NYITVATARTÁS :

VASÁRNAP - HÉTFŐ : ZÁRVA
KEDDTŐL - PÉNTEKIG : 9.00 - 17.00
SZOMBATON: 9.00 - 16.00

A honlap tartalma (szöveg és kép egyaránt) szerzői jogi védelem alatt állnak, vagyis tartalmuk NEM MÁSOLHATÓ SZABADON!

Az oldalon található szÖveg illetve képanyag felhasználása tilos és jogi kÖvetkezményeket von maga után!

Minta rendelés

Wpc minta rendelés, tesztelje termékünket otthonában!

minta rendelés