Wpc teraszburkolat fektetése

wpc minta rendelésprémium wpc deckwpc rendelés

Amnnnyiben Ön is a Wpc teraszburkolatot választotta, hosszú ideig nem lesz gondja a burkolattal. Szemben a Fa teraszburkolatokkal, a Wpc burkolat nem igényel semmilyen felületkezelést! Lerakást követően, Ön hosszú évekig élvezheti teraszát. A fa teraszburkolatok szálkásodnak, vetemednek, azonban a Wpc teraszburkolatnál ettől nem kell tartania! Amennyiben Ön kerítésnek használja a Wpc decket, nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti kertjét, megkímélve magát az éves csiszolásoktól és festéstől, nem beszélve annak költségeiről!

A Green Deck Wpc teraszburkolat terasz- és falburkoló anyagai, továbbá korlát, kerítés elemei 60% bambuszból, 30% polietilénből és 10% segédanyagból állnak. A bambusz-műanyag burkolatok felülete rendkívül ellenálló, nem igényel olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést. Nem gombásodik, nem penészedik és ellenáll a termeszeknek is, továbbá nem szálkásodik.

A fektetésre vonatkozó útmutatónk kizárólag TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, a beépítést megfelelő felkészültséggel rendelkező SZAKEMBER végezze, az építmény szerkezetének és az építés technológiájának ismeretében.

A Wpc teraszburkolat Fektetése előtt győződjön meg arról, hogy a hordozó felület megfelelően szilárd, egyenletes és enyhén lejtős. A padló csomagolásának kibontását követően minden darabot át kell vizsgálni, beépíteni csak a mindenben megfelelő elemeket szabad. Az esetlegesen leszállított hibás darabokat el kell különíteni. A lerakás előtt jelzett esetleges reklamációját cserével vagy a vételi ár visszafizetésével rendezzük. A kész Wpc kültéri burkolat megfelelősségét a kivitelező szavatolja azért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A Wpc teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is. A felületet nem kell fúrni, a szálakat, csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végig futó hornyokba illeszkedő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan rögzíthető.

Az alátét párnafákat 30 centiméterenként kell kiosztani úgy, hogy a burkolati elemek illeszkedő végei középen feküdjenek fel. A párnafákat rozsdamentes rögzítő elemmel és csavarokkal kell a hordozó felülethez csavarozni műanyag dübellel (tiplivel). A párnafák felső síkja egyenletes és enyhén lejtős legyen.

wpc párnafa

A wpc teraszburkolat lerakásához, a következő kiegészítőkre van szükség.

Szintén wpc anyagú alátét, clipp + csavar, és a végek lezárásához az "L" profil.

wpc teraszburkolat

A párnafák rögzítéséhez használhatunk speciális rögzítő elemet ( a rendszer ár nem tartalmazza ) vagy 6-os dübelt illetve csavart is. A wpc kültéri burkolat elemeit kizárólag az általunk forgalmazott műanyag rögzítő elemmel szabad rögzíteni a párnafákhoz. A rozsdamentes csavarokból és a rögzítő elemből 20 db szükséges négyzetméterenként. A padló hornyaiba beillesztett műanyag rögzítő elemek lehetővé teszik az elemek közötti távolság szabályozását. Az elemek közötti hézag 5-10 mm között legyen. Csavarozás után a rögzítő elem nagy szilárdsággal rögzíti a párnafákhoz a padlót, ezért a hézagok beállítása a végleges rögzítés előtt történjen. Ügyelni kell arra, hogy csavarozás közben a padló elemek ne sérüljenek.

wpc fektetése

Wpc teraszburkolat fektetést követően, bankirai színben. Szemben a faburkolatokkal, a GREENDECK wpc burkolatot nem szükséges impregnálni, festeni vagy olajozni. Elég, ha alkalmanként meleg szappanos vízzel felmossák. A GREENDECK burkolat rendkívül ellenáll a nedvességnek és a napfény káros hatásainak. Ha megfelelően ápolja, a fa komplex bambuszpadlót, előnyeit sok éven keresztül élvezheti!

wpc deck

 

A teraszburkolat fektetése.

A termék fektetését mindíg bízzuk szakemberre! A nem megfelelően lerakott burkolat élettartalma sokkal rövidebb. A fektetési útmutató tájékoztató jellegű. Letölthető itt : Lerakási útmutató.

 

Minta rendelés

Wpc minta rendelés, tesztelje termékünket otthonában!

minta rendelés

BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR CÍME:

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELŐL!.

BEMTATÓTEREM NYITVATARTÁS :

VASÁRNAP - HÉTFŐ : ZÁRVA
KEDDTŐL - PÉNTEKIG : 9.00 - 17.00
SZOMBATON: 9.00 - 16.00

A honlap tartalma (szöveg és kép egyaránt) szerzői jogi védelem alatt állnak, vagyis tartalmuk NEM MÁSOLHATÓ SZABADON!

Az oldalon található szÖveg illetve képanyag felhasználása tilos és jogi kÖvetkezményeket von maga után!