Wpc teraszburkolat fektetése

wpc minta rendelésprémium wpc deckwpc rendelés

Amnnnyiben Ön is a Wpc teraszburkolatot választotta, hosszú ideig nem lesz gondja a burkolattal. Szemben a Fa teraszburkolatokkal, a Wpc burkolat nem igényel semmilyen felületkezelést! Lerakást követően, Ön hosszú évekig élvezheti teraszát. A fa teraszburkolatok szálkásodnak, vetemednek, azonban a Wpc teraszburkolatnál ettől nem kell tartania! Amennyiben Ön kerítésnek használja a Wpc decket, nyugodtan hátra dőlhet és élvezheti kertjét, megkímélve magát az éves csiszolásoktól és festéstől, nem beszélve annak költségeiről!

A Green Deck Wpc teraszburkolat terasz- és falburkoló anyagai, továbbá korlát, kerítés elemei 60% bambuszból, 30% polietilénből és 10% segédanyagból állnak. A bambusz-műanyag burkolatok felülete rendkívül ellenálló, nem igényel olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést. Nem gombásodik, nem penészedik és ellenáll a termeszeknek is, továbbá nem szálkásodik.

A fektetésre vonatkozó útmutatónk kizárólag TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, a beépítést megfelelő felkészültséggel rendelkező SZAKEMBER végezze, az építmény szerkezetének és az építés technológiájának ismeretében.

A Wpc teraszburkolat Fektetése előtt győződjön meg arról, hogy a hordozó felület megfelelően szilárd, egyenletes és enyhén lejtős. A padló csomagolásának kibontását követően minden darabot át kell vizsgálni, beépíteni csak a mindenben megfelelő elemeket szabad. Az esetlegesen leszállított hibás darabokat el kell különíteni. A lerakás előtt jelzett esetleges reklamációját cserével vagy a vételi ár visszafizetésével rendezzük. A kész Wpc kültéri burkolat megfelelősségét a kivitelező szavatolja azért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A Wpc teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is. A felületet nem kell fúrni, a szálakat, csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végig futó hornyokba illeszkedő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan rögzíthető.

Az alátét párnafákat 30 centiméterenként kell kiosztani úgy, hogy a burkolati elemek illeszkedő végei középen feküdjenek fel. A párnafákat rozsdamentes rögzítő elemmel és csavarokkal kell a hordozó felülethez csavarozni műanyag dübellel (tiplivel). A párnafák felső síkja egyenletes és enyhén lejtős legyen.

wpc párnafa

A wpc teraszburkolat lerakásához, a következő kiegészítőkre van szükség.

Szintén wpc anyagú alátét, clipp + csavar, és a végek lezárásához az "L" profil.

wpc teraszburkolat

A párnafák rögzítéséhez használhatunk speciális rögzítő elemet ( a rendszer ár nem tartalmazza ) vagy 6-os dübelt illetve csavart is. A wpc kültéri burkolat elemeit kizárólag az általunk forgalmazott műanyag rögzítő elemmel szabad rögzíteni a párnafákhoz. A rozsdamentes csavarokból és a rögzítő elemből 20 db szükséges négyzetméterenként. A padló hornyaiba beillesztett műanyag rögzítő elemek lehetővé teszik az elemek közötti távolság szabályozását. Az elemek közötti hézag 5-10 mm között legyen. Csavarozás után a rögzítő elem nagy szilárdsággal rögzíti a párnafákhoz a padlót, ezért a hézagok beállítása a végleges rögzítés előtt történjen. Ügyelni kell arra, hogy csavarozás közben a padló elemek ne sérüljenek.

wpc fektetése

Wpc teraszburkolat fektetést követően, bankirai színben. Szemben a faburkolatokkal, a GREENDECK wpc burkolatot nem szükséges impregnálni, festeni vagy olajozni. Elég, ha alkalmanként meleg szappanos vízzel felmossák. A GREENDECK burkolat rendkívül ellenáll a nedvességnek és a napfény káros hatásainak. Ha megfelelően ápolja, a fa komplex bambuszpadlót, előnyeit sok éven keresztül élvezheti!

wpc deck

 

A teraszburkolat fektetése.

A termék fektetését mindíg bízzuk szakemberre! A nem megfelelően lerakott burkolat élettartalma sokkal rövidebb. A fektetési útmutató tájékoztató jellegű. Letölthető itt : Lerakási útmutató.

 

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 698 9054 / +36 30 548 0330 /

BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR - NAGY BORDÓ H34 ÉPÜLET!

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELOL!.

WPC Teak faldekor.

Wpc klikk deck teraszburkolat.
AKCIÓS ÁRA : 15.900.- FT / NM

Klikk deck wpc teraszburkolat akciĂł

Wpc mintarendelés

Letölthető katalógus

Teraszburkolat a facebookon is!

WPC BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR CÍME:

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELŐL!.

WPC BEMUTATÓTEREM NYITVATARTÁS :

VASÁRNAP - HÉTFŐ : ZÁRVA
KEDDTŐL - PÉNTEKIG : 9.00 - 17.00
SZOMBATON: 9.00 - 16.00

A honlap tartalma (szöveg és kép egyaránt) szerzői jogi védelem alatt állnak, vagyis tartalmuk NEM MÁSOLHATÓ SZABADON!

Az oldalon található szÖveg illetve képanyag felhasználása tilos és jogi kÖvetkezményeket von maga után!

Minta rendelés

Wpc minta rendelés, tesztelje termékünket otthonában!

minta rendelés