WPC Faldekor: Az Élő Terek Elegáns Megoldása!

Új GREEN DECK WPC faldekor, kültérre és beltérre is egyaránt használható! Amennyiben egyedi, modern megjelenésre vágyik!

 • Elegancia és Természetesség: A WPC faldekor természetes fa hatású felületű, így azonnal meleg és elegáns atmoszférát teremt a helyiségben.
 • Tartósság és Ellenállóképesség: A WPC anyaga rendkívül tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, amelyek kitéve lehetnek az épület külső falainak.
 • Karbantartásmentesség: A WPC faldekoratív panelek könnyen tisztíthatók, nincs szükség karbantartásra, így hosszú távon költséghatékony megoldást nyújtanak.
 • Környezetbarát: A WPC anyaga részben újrahasznosított műanyagokból és bambuszból készül, így környezetbarát választás.
 • Széles Választék: Választhatsz számos stílusú és színű WPC faldekorációt, hogy illeszkedjen az adott tér kialakításához és az egyéni ízlésedhez.

Felhasználási Területek

 • Lakóterek: A nappali, hálószoba vagy konyha falain a WPC faldekor kiváló választás, hogy otthonod melegebbé és vonzóbbá váljon.
 • Kereskedelmi Terek: Az üzletek, éttermek és irodák díszítésére használva a WPC faldekor növelheti az üzleti tér vonzerejét és funkcionálisabbá teheti azt.
 • Kültéri Terek: A WPC faldekor teraszok és erkélyek díszítésére is alkalmazható, így az élő teraszok és kültéri helyszínek igazi élményt nyújthatnak.

Wpc faldekor árak.

 • Teljes rendszer ár: 27.000.- Ft Bruttó. ( falburkoló, alátét, clipp+csavar )

wpc faldekor

Gyönyörű, modern megjelenést kölcsönöz. Többféle színben!

ÚJ világos Teak faldekor.

wpc faldekor

wpc faldekor

Wpc faldekor szürke színben.

wpc faldekor

Wpc faldekor szürke színben.

wpc falburkolat

Wpc faldekor Teak színben.

wpc falburkolat teak

Wpc faldekor Teak színben.

wpc falburkolat

Wpc faldekoráció- felületkezelés nelkül, könnyedén!

Igen keresett termékek, mivel szemben a hagyományos fa burkolatokkal, a wpc falburkolat hasonlóan a teraszburkolathoz nem igényel sem olajozást sem festést. Nagy előnye továbbá, hogy nem szálkásodnak, repednek. Kényelmes, élhető környezetet teremthetünk velük, vesződség nélkül. Fektetésük egyszerű, saját anyagú wpc alátét fára a klipp és csavarok használatával kell őket rögzíteni. A végek lezárásához az "L" profilt használjuk szintén wpc anyagból.

wpc falburkolat

Wpc faldekor dió színben.

Wpc faldekor dió színben.

wpc falburkoló

A wpc faledkor előnyei

 • Nem kell őket kezelni a fektetést követően.
 • UV álló.
 • Víz álló.
 • Könnyű fektetés.
 • Nem szálkásodnak.
 • Nem repedeznek.
 • Különböző színekben kaphatók.
 • Hosszan tartó, természetes hatású burkolatok.

Újítsa otthonát a fa természetes szépségével, modern anyagokkal ötvözve. WPC falpaneleink nem csak lenyűgöző látványt nyújtanak, hanem ellenállnak az időjárás és kopás próbáinak is.

 • Tartósság: A WPC faldekor ellenáll a nedvességnek, rothadásnak és penészesedésnek, ami hosszabb élettartamot eredményez a hagyományos fához képest.
 • Időjárásállóság: A WPC anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, így nem veszít színéből és állagából az expozíció során.
 • Színtartósság: A WPC faldekor anyaga kevésbé fakul és kopik az UV-sugárzás hatására, így hosszabb ideig megőrzi eredeti színét.
 • Karbantartás: A WPC anyag könnyen tisztítható, nem igényel különleges kezelést, mint a fa. Nem kell fényezni, lakkozni vagy olajozni.
 • Ökológiai szempontok: A WPC anyag bambuszból és újrahasznosított műanyagból készül, így csökkenti az erdőirtás és a műanyag hulladék terhelését.
 • Alakíthatóság: A WPC anyag könnyebben formázható, mint a fa, így változatosabb tervezési lehetőségeket kínál.
 • Gazdaságos: Bár az eredeti beszerzési költsége lehet magasabb a hagyományos fához képest, hosszú távon a kevesebb karbantartási és cserére fordított költség miatt gazdaságosabb választás lehet.

WPC faldekor termékek, kiegészítők.

Wpc falburkolat árak.

 • Teljes rendszer ár: 27.000.- Ft / nm Bruttó. ( falburkoló, alátét, clipp+csavar )
  WPC FALDEKOR: Mérete : 2200 x 159 x 25.5 mm Illetve 2400*159*25,5 mm
 • Rendszeren felül kapható kiegészítők árai:
  WPC Fali Dekor ZÁRÓ ELEM, 2200x59,5x53,6mm (STGJ109) Ára: 4500.- Ft / db
  WPC Fali Dekor SAROK ELEM, 2200x54,35x54,35mm (STGJ110 ) Ára: 4500.- Ft /db
  WPC Dekor L végzáró 49,5 x 40,5x 2200 mm ( STGJ55X ) Ára: 4500.- Ft /db

Felhasználási ötletek.

WPC FALBURKOLAT - KÉPGALÉRIA. Lapozzon a képekért.

WPC Kivitelezés - Forduljon Hozzánk Bizalommal!

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a WPC burkolatok értékesítésében és kivitelezésében. Szakértő csapatunk garantálja a minőséget és a kiváló munkát.
Tudjuk, hogy minden kert és terasz egyedi, és az elképzeléseidhez igazodunk. Segítünk kiválasztani a tökéletes WPC burkolatot, ami illik otthona stílusához.Ha kerti projekthez vagy teraszkialakításhoz szakértő segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Wpc falburkoló rögzítése.

A falburkoló rögzítéséhez használjuk, a wpc alátétet. Az alátéteket rögzítsük, saját rögzítő elemével, 50 cm távolságban egymástól. Az alátéteket szintén 50 cm távolságban kell a falhoz is rögzíteni. A fal paneleket rögzítsük, a clipp segítségével az alátéthez. A clipp segítségével a rögzítés rejtett, így a csavarok nem látszanak. A végeket az "L" profillal tudjuk lezárni.

FALBURKOLAT MINTA RENDELÉS

Üdvözöljük a weboldalunkon található WPC burkolatok mintarendelési űrlapján! Itt lehetősége van kiválasztani és megrendelni a kívánt mintadarabokat, hogy megnézhesse, hogyan illenek otthonához.

A minta kb.6 - 8 cm nagyságú. 2 színt tudunk postázni Önnek. A posta költsége 2000.-ft ( utánvéttel ). Színek: Dió, Szürke,Teak, világos Teak.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet mintát tőlünk.

Név:

Email:

Telefonszám:

Mennyiség:

Szín:

Város, utca, házszám:

Üzenet

Az "Elküldöm" gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.

WPC BEMUTATÓTEREM ÉS RAKTÁR CÍME:

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 17. H34-es RAKTÁR Épület, D6 -os Kapu. BEHAJTÁS A KIKERICS KÖZ FELŐL!.

WPC BEMUTATÓTEREM NYITVATARTÁS :

VASÁRNAP - HÉTFŐ : ZÁRVA
KEDDTŐL - PÉNTEKIG : 9.00 - 17.00
SZOMBATON: 9.00 - 16.00

A honlap tartalma (szöveg és kép egyaránt) szerzői jogi védelem alatt állnak, vagyis tartalmuk NEM MÁSOLHATÓ SZABADON!

Az oldalon található szÖveg illetve képanyag felhasználása tilos és jogi kÖvetkezményeket von maga után!

Minta rendelés

Wpc minta rendelés, tesztelje termékünket otthonában!

minta rendelés